Μαχαίρι Zwilling Σεφ 31071-20

85,50 €

31071-200

Zwilling J.A. Henckels AG

Νέο

Μαχαίρι Zwilling Σεφ  31071-20

Περισσότερες λεπτομέρειες

icon-plus icon-minus

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

Ασφαλής χειρισμός με  αποδεδειγμένη σχεδίαση.
Κλασικό σχεδιασμό, ασφαλές το πιάσιμο και η ποιότητα κατασκευής είναι συστατικά των μαχαιριών Τεσσάρων Αστέρων με ZWILLING Ι.Α. Henckels.

Ανθεκτικό, βαρύ μαχαίρι με ευρεία, ισχυρή λεπίδα και λεπτή αιχμή. Το all rounder για επαγγελματίες σεφ και χομπίστες  που καθαρίζει λαχανικά, ψιλοκομμένα τεμάχια βότανα και μπριζόλες. Η κινητήριος δύναμη όλων των μαχαιριών. Επίσης γνωστό ως το μαχαίρι του μάγειρα.Η λαβή του μαχαιριού ανακινείται πάνω και κάτω με το ένα χέρι, ενώ τα δάκτυλα του άλλου χεριού ακουμπά ελαφρά στο πίσω μέρος της λεπίδας.

Λεπίδα διαστάσεις: 200mm / 8 "Made in Solingen, Γερμανία..

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικό Πλεονέκτημα
SIGMAFORGE® One Piece Κατασκευή τέλεια γεωμετρία, υψηλής ακρίβειας και βελτιωμένη σταθερότητα της δομής της λεπίδας και του χάλυβα, βελτίωνει την κοπή .
Laser Ελεγχόμενη Edge λεπίδα  είναι πιο έντονη και πιο ευκρινείς.Friodur® Ice Σκληρυμένο Μέγιστη υπάρχουν ιδιότητες λεκέ και περισσότερη δύναμη λεπίδα. Βελτιωμένη αντοχή στη διάβρωση και σκασίματα.Εξασφαλίζει την ασφάλεια και προσθέτει ισορροπία.Πλήρης Rat ουρά Tang σωστή ισορροπία και μεγαλύτερη αντοχή.High Carbon, χρώση Όχι Stain Steel Όχι, δεν σκουριάζουν.Λαβές από πολυπροπυλένιο (συνδεδεμένο με απρόσκοπτη ακρίβεια) Άνετα μορφοποιημένα λαβή. Υγιεινής (Αποστειρώσιμη).

Πλυντήριο πιάτων * Εύκολη φροντίδα.

Κανένας πελάτης δεν έχει σχολιάσει για την ώρα .

Γράψτε μια κριτική

Μαχαίρι Zwilling Σεφ  31071-20

Μαχαίρι Zwilling Σεφ 31071-20

Μαχαίρι Zwilling Σεφ  31071-20

Γράψτε μια κριτική

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία